Πήραν φωτιά τα εργαλεία! Αρχίζει η «ΦΑΡΜΑ»!

Γνωρίστε τους παίκτες, έναν έναν!

Αύριο, Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 21:00 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, όλοι μας θα γίνουμε μάρτυρες της μεγάλης περιπέτειας που αρχίζει στον ΑΝΤ1!  Αρχίζει «Η Φάρμα», το παιχνίδι που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως και που θα μας αποκαλύψει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, σ’ έναν ρόλο καταλυτικό είναι ο παρουσιαστής. Πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Ποιοι είναι οι παίκτες

Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτης Χατζόπουλος.

Δεκατέσσερα άτομα, που αφήνουν πίσω τις συνήθειες της πόλης και καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής;

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη «Φάρμα» μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

  • 1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη (ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ), με έπαθλο
  • 1 Αγώνας Αρχηγίας
  • 1 Quiz της Φάρμας
  • 1 Αγώνας Ασυλίας
  • 1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη «Φάρμα», μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Και όπως λέει και το σύνθημα της «Φάρμας»:
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

#HFarma 
Facebook @FarmaGreece 
Instagram @farma.greece
Twitter @FarmaGreece

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Νέα Σειρά Make-Up VELVET COLORS από τη FREZYDERM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top