«Περιβαλλοντικοί Φρουροί των θαλασσών»!

Περιβαλλοντικοί Φρουροί των Θαλασσών

HENKEL Hellas και AB Βασιλόπουλος σ’ ένα νέο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «ΓΙΑ ΚΑΛΟ»!

Ο τομέας Απορρυπαντικών & Καθαριστικών της Henkel Hellas, με αφοσίωση στη δέσμευσή του και το Πρόγραμμα Αειφορίας «ΓΙΑ ΚΑΛΟ», ενώνει τις δυνάμεις του με την ΑΒ Βασιλόπουλος και εγκαινιάζουν το νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα με την ονομασία «Περιβαλλοντικοί Φρουροί των θαλασσών»!

Περιβαλλοντικοί Φρουροί των Θαλασσών

Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα, που έχει στόχο να ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση μέσα από την κατανόηση των συνεπειών της ρύπανσης των θαλασσών από πλαστικά απορρίμματα, αναδεικνύοντας τη σημασία της ατομικής μας ευθύνης.

Οι «Περιβαλλοντικοί Φρουροί των θαλασσών» έχουν τρεις παράλληλους άξονες:

  1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χορηγώντας το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) για τη δημιουργία του εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά «Εκπαιδεύοντας τους Αυριανούς Υπερασπιστές των Θαλασσών μας». Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάδειξη της αξίας των υδάτινων οικοσυστημάτων μέσα από τον θαλάσσιο γραμματισμό, με στόχο τη διατήρηση των ωκεανών, των θαλασσών και των θαλάσσιων βιολογικών μας πόρων, δίνοντας  έμφαση στην αντιμετώπιση της ρύπανσης από τα θαλάσσια απορρίμματα.

  1. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Τονίζοντας την σημασία της ανακύκλωσης, προσκαλούν τους καταναλωτές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, επιστρέφοντας τις άδειες πλαστικές συσκευασίες τους σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

  1. ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αξιοποιώντας το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας (Circular Economy & Eco Innovation Institute CEEII) με έδρα στη Σουηδία, αναλαμβάνουν τη μετατροπή και την επαναχρησιμοποίηση των πλαστικών που συλλέγονται σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

  • Παράλληλα, η Henkel Hellas προσκαλεί τους καταναλωτές να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας μέσα από τη συμμετοχή τους στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό, από τις 25 Φεβρουαρίου έως και τις 13 Μαρτίου, ενώ το ίδιο διάστημα τους επιβραβεύει και με προσφορές έως και -50% στα αγαπημένα τους προϊόντα οικιακής φροντίδας Dixan, Persil, Bref και Κ2r σε όλα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος!
Δείτε ακόμα:  Μυϊκός πόνος - Νέα καινοτόμα λύση για την ανακούφισή του έως και 24 ώρες

Μάθετε περισσότερα για τους «Περιβαλλοντικούς Φρουρούς των θαλασσών» και γίνετε κι εσείς μέρος της δράσης τους στο www.ab.gr/eshop/henkel-frouroitonthalasson…  🔗.

Ενώνουμε και πάλι τις δυνάμεις μας «ΓΙΑ ΚΑΛΟ»!

www.

www.giakalo.gr/…  🔗
www.henkel.gr/…  🔗

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top