Limonaia Urbana Event της Barilla

PESTO BARILLA

Ένας απίστευτος λεμονόκηπος στην καρδιά της Αθήνας για τη νέα σάλτσα Pesto Basilico e Limone!

Το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, σ’ έναν μοναδικό λεμονόκηπο, που στήθηκε ειδικά για την περίσταση στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα, στο Olympias Rooftop Bar.

PESTO BARILLA

Σκοπός, το λανσάρισμα της νέας σάλτσας Pesto Basilico e Limone! Η Barilla γιόρτασε το γεγονός με ένα άκρως εντυπωσιακό event, μεταξύ 28-30 Ιουνίου διαμορφώνοντας το Olympias Rooftop Bar σε έναν ανεπανάληπτο λεμονόκηπο εμπνευσμένο από τα χρώματα και αρώματα της σάλτσας ώστε το κοινό να μπορεί να την απολαύσει τόσο γευστικά όσο και οπτικά!

PESTO BARILLA
Μάγκυ Ταμπακάκη

Η Αθήνα, ήταν η 3η πόλη που φιλοξένησε φέτος τη Limonaia Urbana, ένα concept που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Barilla πέρυσι στο Μιλάνο, ενώ φέτος έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ρώμη και Παρίσι, με το Μόναχο να ακολουθεί το Σεπτέμβριο. Από το μεσημέρι έως και το βράδυ, η εκδήλωση ήταν ανοιχτή προς το κοινό που είχε την ευκαιρία να προμηθευτεί τα εισιτήριά του, συμμετέχοντας σε δημιουργικά και μαγειρικά workshops, ενώ παράλληλα δοκίμασε και τη νέα pesto σε ένα μενού που έφερε την υπογραφή της γαστρονομικής ομάδα της Barilla.

Στο opening της Limonaia Urbana παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από κορυφαία Μέσα καθώς και πλήθος γνωστών προσωπικοτήτων από το χώρο της τηλεόρασης και των social media, όπως η Χριστίνα Μπόμπα, ο Ηλίας Γκότσης, η Μαρία Ηλιάκη και η Ραφαέλλα Ψαρρού, καθώς και experts από τον χώρο της μαγειρικής όπως ο Νικόλας Σακελλαρίου, ο Λάμπρος Βακιάρος και ο Δημήτρης Μιχαηλίδης.

PESTO BARILLA

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών, τα masterclasses χειροτεχνίας πραγματοποιούνταν από τους Μπλέ Ζέβρα και Secret Garden, αλλά και τα Choe Candles που έδωσαν τη δική τους νότα δημιουργικότητας εμπνευσμένοι από τις πρώτες ύλες και τα αρώματα του Pesto Basilico e Limone. Στα masterclasses το κοινό με μεγάλο ενθουσιασμό δημιούργησε τα δικά του κεριά εμπνευσμένα από τα αρώματα του βασιλικού και του λεμονιού και ζωγράφισε τη δική του κεραμική γλάστρα φυτεύοντας στο τέλος ένα φρέσκο βασιλικό.

Κάθε μέρα τα μαγειρικά masterclasses ήταν sold out. Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, η Δωροθέα Μερκούρη με καταγωγή από την Ιταλία και η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη, expert της Ιταλικής κουζίνας, μαγείρεψαν live για το κοινό μοναδικές συνταγές με τη νέα Barilla Pesto Basilico e Limone κερδίζοντας το ενδιαφέρον όλων.

Δείτε ακόμα:  Τελευταία ημέρα της δεύτερης φάσης των Bootcamp στο MasterChef 5

PESTO BARILLA

Η νέα προσθήκη της Barilla στην οικογένεια Pesto ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Η Pesto Basilico e Limone, η γεύση που θα απολαύσουν όλοι χάρη στην κρεμώδη υφή της και την φρέσκια νότα λεμονιού, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού. Το πλούσιο άρωμα της νέας Pesto προέρχεται από τον 100% ιταλικό βασιλικό αειφόρου γεωργίας, ενώ το ξύσμα από λεμόνι είναι το συστατικό που χαρίζει μια νότα φρεσκάδας δημιουργώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό συνδυασμό γεύσεων.

PESTO BARILLA

  • Η Pesto Basilico e Limone, δεν περιέχει γλουτένη και είναι ιδανική για al dente ζυμαρικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλες συνταγές. Μπορεί να προστεθεί σε πλήθος πιάτων, όπως σαλάτες, ομελέτες και μπρουσκέτες. Δεν χρειάζεται ζέσταμα και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, μπορεί να παραμείνει στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.

Όλα τα έσοδα των εισιτηρίων, που ξεπέρασαν τα 1100 για τις 3 ημέρες που η Limonaia Urbana άνοιξε για το κοινό, θα διατεθούν από την Barilla Hellas στο «Μπορούμε» για την μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αύξηση της επισιτιστικής στήριξης σε όλη την Ελλάδα.

  • Το Limonaia Urbana event διοργανώθηκε από την Savvy Partners ενώ μια ημέρα νωρίτερα, σε συνεργασία με την MSL, το PR & Influence agency του
    Publicis Groupe Greece, πραγματοποιήθηκε το PR Event στο οποίο παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, food experts και influencers.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top