Ιωάννα Γεωργακοπούλου στον τελικό του “The Voice” και στο “Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως”

Η 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στον ημιτελικό του «The Voice of Greece» και συνεχίζει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό. Η διαγωνιζόμενη έχει μαγέψει τους coaches με τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και τους έχει συγκινήσει με την προσωπική της ιστορία.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου με τον ιδρυτή του “Ινστιτούτου Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως” Βασίλειο Σπύρου

Η Ιωάννα πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s), η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού. Τυφλά σημεία, θολερότητα, απώλεια της αντίληψης του βάθους, μειωμένη αντίληψη των χρωμάτων και δυσκολία προσαρμογής σε χαμηλό φωτισμό είναι μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφουν οι ασθενείς της νόσου. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια προσπαθεί να αναστρέψει την εξέλιξη αυτής της ανίατης νόσου μέσω του Ιατρικού Βελονισμού στο “Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως”.

Ο βελονισμός που της ασκείται από εξειδικευμένους Ιατρούς Βελονιστές έχει αποδειχθεί ότι όχι μόνο αναστρέφει, αλλά και βελτιώνει την οπτική οξύτητα δρώντας κατά κύριο λόγο στην Ωχρά Κηλίδα του οφθαλμού και λιγότερο στον υπόλοιπο αμφιβληστροειδή χιτώνα του. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει είναι ότι, δια μέσου του Βελονισμού, επιτυγχάνεται η βέλτιστη αιμάτωση καθώς και η περισσότερο ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του νευρικού ιστού τοπικά. Τα αποτελέσματα είναι ήδη πολύ ικανοποιητικά για την όμορφη Ιωάννα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η ίδια η Ιωάννα περιγράφει τα ήδη πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα της θεραπείας.
Τι είναι το Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού;

Είναι ένα σύγχρονο ιατρείο αφιερωμένο σε σοβαρές και δυσίατες παθήσεις, όπως αυτές της όρασης (εκφύλιση ωχράς κηλίδας, νόσος του Στάργκαρντ, μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, γλαύκωμα, στραβισμός, ξηροφθαλμία). Επίσης, ο βελονισμός μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στις: οσφυαλγίες και ισχιαλγίες, ορισμένες γυναικολογικές διαταραχές, εμβοές, ημικρανίες, κατάθλιψη, ενδομητρίωση και υπογονιμότητα, όπως και στη θεραπεία ενάντια στο κάπνισμα, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στο αδυνάτισμα.

Δείτε ακόμα:  34η Athens International Jewellery Show, στο Metropolitan Expo

Το Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και στεγάζεται σε έναν καλαίσθητο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις ανάγκες των ασθενών, στον 5ο όροφο του Cosmos Center, στα γραφεία 536, 537 και 538, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 125-127 (Αμπελόκηποι- Αθήνα, Σταθμός Μετρό – “ΠΑΝΟΡΜΟΥ”). Tηλ:+30 210 6910401 E: [email protected]

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top