Γλυκές Αλχημείες – Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Γλυκές Αλχημείες - Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 17.40

Οι γιορτές βρίσκουν τον Στέλιο, την Ίριδα και τον Κωνσταντίνο να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να στήσουν το ιδανικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τα παιδιά αναλαμβάνουν να προμηθευτούν δέντρο και στολίδια. Μαθαίνουν τις νέες τάσεις στη διακόσμηση, τριγυρνούν στα μαγαζιά, αλλά επειδή δεν συμφωνούν στο τι θέλουν να κάνουν, επιστρέφουν με άδεια χέρια. Ο Στέλιος έρχεται και σώζει την κατάσταση.

Γλυκές Αλχημείες - Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δίνει συμβουλές διακόσμησης του εορταστικού τραπεζιού με φρέσκα λουλούδια, φυτά και καρπούς και στολίζει ένα υπέροχο τραπέζι με… υλικά από τη φύση. Οι τρεις τους συζητούν για τις αναμνήσεις τους από περασμένα Χριστούγεννα και φτιάχνουν γλυκά, που μπορούμε να απολαύσουμε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Στέλιος μαζί με την Ίριδα και τον Κωνσταντίνο φτιάχνουν ατομικά κέικ με σοκολάτα και κανέλα και σοκολατένιο γλάσο στην επιφάνειά τους. Απολαυστικά και ιδανικά για κέρασμα! Πλούσιο άρωμα πλημμυρίζει την κουζίνα του Στέλιου όταν βγαίνει από τον φούρνο η πίτα με ψητή κρέμα και άρωμα πορτοκαλιού.

Γλυκές Αλχημείες - Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μαγικές γιορτές με λαχταριστά γλυκά με άρωμα και γεύση Χριστουγέννων.

Γλυκές Αλχημείες
Κάθε Κυριακή στις 17.40 στον ΣΚΑΪ

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Συνέντευξη της συγγραφέως EKATERINA GRAFF
Scroll to Top