ATM που σε πληρώνει!

Υπάρχουν μηχανήματα ATM που αντί να σου παίρνουν χρήματα, σου δίνουν; Και όμως, υπάρχουν! Μάλιστα, αυξάνονται συνεχώς δίνοντας τη δυνατότητα να πουλήσεις το παλιό σου κινητό και να πάρεις χρήματα μέσα σε μόλις 3 λεπτά. Όχι, δεν κάνουμε καθόλου πλάκα.

Τα ηλεκτρονικά απόβλητα ρυπαίνουν τον αέρα που αναπνέουμε. Και κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες κινητά τηλέφωνα καταλήγουν σε χωματερές στην Ελλάδα. Κάτι που σημαίνει μόλυνση τόσο του αέρα, όσο και των υπόγειων υδάτων.

Επιπλέον, ακόμη περισσότερα είναι τα smartphones που παραμένουν ξεχασμένα σε συρτάρια του σπιτιού μας.

Το ζήτημα αυτό δεν είχε αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μέχρι σήμερα, αλλά αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει, χάρη σε μία ιδέα του Φάνη Κουτουβέλη.

Τα Green Panda είναι τα πρώτα ΑΤΜ που αγοράζουν και ανακυκλώνουν επιτόπου το smartphone σου, με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει με το ΑΤΜ μιας τράπεζας. Απλά, αντί να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου, καταθέτεις το παλιό σου smartphone και αυτό σε επιβραβεύει κατευθείαν για την αξία του. Είναι γρήγορο, απλό και, πάνω απ’ όλα, ασφαλές.

Κάθε χρόνο εκατομμύρια συσκευές στον κόσμο καταλήγουν στα σκουπίδια. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες μελέτες, εκτιμάται ότι υπάρχουν περίπου 2 δισ. smartphones ξεχασμένα στα συρτάρια των καταναλωτών και παραμένουν εκεί. Το νούμερο είναι τεράστιο. Πολλές από αυτές τις συσκευές έχουν αξία, την οποία οι κάτοχοί τους δεν εκμεταλλεύονται και τη χάνουν κάθε μέρα που περνάει!

Εμείς θέλουμε να ξαναδώσουμε ζωή σε αυτές τις συσκευές και να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να καρπωθούν αυτή την αξία, ανακυκλώνοντας τη συσκευή τους.

Μέσα σε μερικά λεπτά έχεις «ξεφορτωθεί» μία παλιά σου συσκευή, έχεις κερδίσει από το αντίτιμό της και έχεις συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος. Χωρίς να χρειαστεί να βάλεις κάποια αγγελία, να κάνεις αναζητήσεις σε fora, να κάνεις συναντήσεις, διαπραγματεύσεις τιμής κλπ.

Δείτε ακόμα:  Παγκόσμια Ημέρα Πιγκουίνου

Είναι μία πολύ εύκολη και απλή διαδικασία», υποστηρίζει ο κ. Κουτουβέλης.

Green Panda ATMs θα βρίσκονται σε 40 σημεία στην Αθήνα και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη γενιά τους, ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα στη δημιουργία πανελλαδικού δικτύου. Αφού εδραιώσουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά και δοκιμάσουμε το μοντέλο μας, στόχος μας είναι να δούμε την τεχνολογία μας να επεκτείνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή, μπορεί κανείς να βρει τα Green Panda εντός επιλεγμένων supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, στον νομό Αττικής. Μπορείτε να βρείτε όλα τα σημεία με μια απλή αναζήτηση στο Google Maps, πληκτρολογώντας «Green Panda ΑΤΜ» ή στον χάρτη της ιστοσελίδα μας greenpanda.gr, όπου μπορείτε να μάθετε ό,τι χρειάζεστε σχετικά με την υπηρεσία μας

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top