Πέντε λόγοι που τα μωρά του Ιανουαρίου είναι ξεχωριστά

Τι δείχνουν έρευνες για τα παιδιά που γεννιούνται τον Ιανουάριο.

Εάν η νέα χρονιά ξεκινά με τον ερχομό ενός μωρού, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό από πολλές απόψεις. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα μωρά που γεννιούνται τον Ιανουάριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξεχωρίσουν!!!

Είναι αθλητικοί τύποι

Τα παιδιά του Ιανουαρίου είναι πιο πιθανόν να διακριθούν σε ομαδικά αθλήματα. Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Queensland τα παιδιά που γεννιούνται Ιανουάριο έχουν πιθανότητες να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ενώ πολλοί είναι και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν Ιανουάριο.

Είναι πιθανότερο να γίνουν γιατροί

Αμερικανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα μωρά του Ιανουαρίου είναι πιο πιθανό να γίνουν γιατροί και ειδικότερα παθολόγοι.

Είναι πιο δημιουργικά

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Social Sciences , όσοι γεννήθηκαν τον πρώτο μήνα του έτους έχουν αυξημένες πιθανότητες να ξεχωρίσουν και να διακριθούν λόγω της δημιουργικότητάς τους. Πολλοί celebs, συμπεριλαμβανομένων των Regina King, Bradley Cooper, Jason Bateman και Oprah γεννήθηκαν Ιανουάριο.

Είναι υγιή

Οι ερευνητές στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Κολούμπια διαπίστωσαν ότι τα νεογνά του Ιανουαρίου αρρωσταίνουν λιγότερο από τα παιδιά που γεννιούνται τους άλλους μήνες. Ωστόσο, μια άλλη μελέτη του Πανεπιστημίου της Κολούμπια διαπίστωσε ότι τα μωρά που γεννιούνται τους χειμερινούς μήνες έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2, οπότε όσες μαμάδες γεννούν τον Ιανουάριο, καλό είναι να το παρακολουθούν αυτό.

Γράφουν με το αριστερό

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιένης, έδειξε ότι τα αγόρια -και όχι τα κορίτσια- που γεννιούνται τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουαρίου, επιλέγουν το αριστερό χέρι για να γράψουν.

Δείτε ακόμα:  Γελάτε, είναι θεραπευτικό!

Με πληροφορίες από το redtri.com…  🔗

Μοιραστείτε:
Scroll to Top