Νέο LG Inverter Pump Heater Water Heater

Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, βραβευμένο σχεδιασμό και απόδοση

Επειδή ο χειμώνας δεν μας έχει δείξει ακόμα τα δόντια του, αλλά ημερομηνιακά τουλάχιστον, είναι εδώ, ας δούμε έναν τρόπο θέρμανσης εύκολο, φθηνό και eco-friendly από την LG, που παρουσιάζει την προηγμένη και ενεργειακά αποδοτική Inverter Αντλία Θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης στην CES® 2021.

Το νέο μοντέλο βραβεύτηκε με το CES Innovation Award για την καινοτομία του και εξασφαλίζει γρήγορη και αποτελεσματική θέρμανση του νερού, παρέχοντας χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και μειωμένο κόστος λειτουργίας. Επιπλέον, η εξαιρετικά αποτελεσματική και ανθεκτική έξυπνη συσκευή είναι συμβατή με την εφαρμογή LG ThinQ™ για εύκολο έλεγχο μέσα ή έξω από το σπίτι. Διαθέτει δυνατότητα Wi-Fi και είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS συσκευές . Mέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν και να παρακολουθήσουν απομακρυσμένα τη συσκευή, λαμβάνοντας τακτικά υπενθυμίσεις συντήρησης, ενώ μπορούν να διαγνώσουν ορισμένα προβλήματα χωρίς να χρειάζεται να καλέσουν την εξυπηρέτηση πελατών.

Έχοντας κατακτήσει κάθε μεγάλο βραβείο σχεδιασμού προϊόντων –iF Design, Red Dot, IDEA– το προϊόν αυτό έχει μια κομψή, μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει με τις premium οικιακές συσκευές της LG ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στην εγκατάσταση. ΗLGInverter Αντλία Θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική στις αρχές του 2021 και θα βρίσκεται στο περίπτερο εικονικής έκθεσης CES 2021 της LG (Exhibition.LG.com…  🔗) από τις 11 Ιανουαρίου.

www.lg.com/gr
LG Magazine
www.facebook.com/lghellas
www.instagram.com/lg_hellas
www.LinkedIn.com/lghellas

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Οι Νικητές Των Διαγωνισμών Του Προηγούμενου Τεύχους
Scroll to Top