Μακεδονικός Χαλβάς: Το Νήμα της Αγάπης ενώνει όλη την Ελλάδα

Για άλλη μια χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς ξετυλίγει το «Νήμα της Αγάπης» και ενώνει ολόκληρη την Ελλάδα, γιορτάζοντας «ΜΑΖΙ» τη Δευτέρα που μας Δένει, την Καθαρά Δευτέρα.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Καθαράς Δευτέρας, θυμίζοντάς μας όλα όσα μας δένουν με την ξεχωριστή αυτή ημέρα και αποτελώντας την αγαπημένη γεύση του γιορτινού τραπεζιού!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα έδεσμα απόλυτα ενταγμένο στη Μεσογειακή Διατροφή και παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αποτελεί πηγή μαγνησίου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού.

Φέτος, μέσα από τη γνωστή πλατφόρμα tonimatisagapis.gr, ο Μακεδονικός Χαλβάς μάς καλεί να ξετυλίξουμε για μία ακόμη χρονιά το «Νήμα της Αγάπης» και να ενώσουμε με αυτό όλη την Ελλάδα, μέσα από τη στήριξη 10 σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με λίγους μαθητές, σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, μέσα από κάθε συμμετοχή, το κοινό θα βοηθήσει τον Μακεδονικό Χαλβά να ενισχύσει τα Δημοτικά Σχολεία: Δάφνης, στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας, Κρανιάς στα Γρεβενά, Γαύδου, Ασπρονερίου στον Δήμο Διδυμοτείχου, Μαθρακίου στην Κέρκυρα, Αρκιών στα Δωδεκάνησα, Σικίνου, Αντικυθήρων, Σιδηρούς στον Δήμο Σουφλίου, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μεγάλου Πάπιγκου στον Δήμο Ζαγορίου, προσφέροντάς τους από μία σχολική βιβλιοθήκη.

Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να μοιράσουμε ακόμη περισσότερη αγάπη!

Μακεδονικός Χαλβάς… Πάντα μαζί, πάντα πρώτος!

Μπες στο tonimatisagapis.gr…  🔗, ξετύλιξε το Νήμα της Αγάπης και βοήθησε τον Μακεδονικό Χαλβά να ενώσει όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας δέκα μικρά σχολεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

#makedonikoshalvas
#tonimatisagapis
#agapamedeftera

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου

Από το 1924 η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία παράγει παραδοσιακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το σουσάμι, απόλυτα ενταγμένα στη μεσογειακή διατροφή.

Για περισσότερα από 90 χρόνια, η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ απευθύνεται στους καταναλωτές της με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη, αναπτύσσοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της, αφού παράλληλα με τα προϊόντα σουσαμιού, παράγει και εμπορεύεται και άλλα προϊόντα διατροφής με γνώμονα πάντα τη σταθερή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  WOMEN’S GOLFDAY GREECE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top