Η SARKK ABEE  διπλα στα Παιδικά Χωριά SOS και στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα  

Για άλλη μια χρονιά με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, η Sarkk ΑΒΕΕ βρέθηκε δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, πραγματοποιώντας παράδοση ρουχισμού και υποδημάτων Tommy Hilfiger & TommyJeans στις κεντρικές δομές των δυο φορέων, με παρουσία της κυρίας Συλβή Γερογιάννη, Marketing, Communications & Visual Merchandising Manager – Tommy Hilfiger & Calvin Klein της Sarkk ΑΒΕΕ.

Στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, την κυρία Συλβή Γερογιάννη υποδέχτηκε η κυρία Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας, όπου και συνομίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο φορέας εν μέσω της πανδημίας Covid – 19 και για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιεί το Χατζηκυριάκειο για την ενίσχυση των υποστηριζόμενων παιδιών.

Στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, ο κύριος Μενέλαος Τσαούσης, Διευθυντής του Παιδικού Χωριού, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τόνισε τη σημαντικότητα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την ενίσχυση του έργου του φορέα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά δόθηκε σε όλες τις δράσεις που υλοποιούν τα Παιδικά Χωριά SOS για τη βελτίωση της καθημερινότητας των υποστηριζόμενων παιδιών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσω των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Sarkk ΑΒΕΕ βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στα παιδιά. Η σταθερή υποστήριξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και των Παιδικών Χωριών SOS, είναι ένα έργο ευθύνης αλλά και αισιοδοξίας για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Η SarkkABEE συνεχίζει απρόσκοπτα τη διάθεση νέου ρουχισμού, υποδημάτων και αξεσουάρ στους δυο φορείς, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στο πολύτιμο έργο τους. Έτσι στεκόμαστε δίπλα σε κάθε τους βήμα και ευχόμαστε να κάνουν όλα τους τα όνειρά τους πραγματικότητα», δήλωσε η κυρία Συλβή Γερογιάννη, Marketing, Communications & Visual Merchandising Manager – Tommy Hilfiger & Calvin Klein της Sarkk ΑΒΕΕ με την ολοκλήρωση των επισκέψεων, ευχόμενη σε όλους θερμές ευχές για Καλό Πάσχα.

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Mega: Λάκης Ο Γλυκούλης Καθημερινά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top