Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς αναλύεται «Stars System»

ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 13:00.

Η Άση Μπήλιου μας αποκαλύπτει τι θα φέρει το φεγγάρι του «Λύκου» στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Κάνει αναλυτικές προβλέψεις για τα δεκαήμερα των ζωδίων και εξηγεί ποιους τομείς θα επηρεάσει η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. Το φεγγάρι αυτό φέρνει ζωηρές επιθυμίες, έντονα πάθη και εντάσεις. Γι’ αυτό καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις, διότι τα πνεύματα μπορεί να οξυνθούν και να μην έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

Το πλανητικό σύστημα όμως δεν ησυχάζει, αφού την ίδια μέρα, με την Πανσέληνο σχηματίζεται και η ακριβείας όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που ενισχύει τα πάθη και τις εμμονές στις σχέσεις. Λίγες ώρες μετά, στις 29/1 τα ξημερώματα, σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη της χρονιάς, η σύνοδος Ήλιου – Δία στον Υδροχόο, που θα λειτουργήσει αντισταθμιστικά στις εντάσεις. Ενώ στις 30/1 ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος, για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 31/1 και να φέρει τα… γνωστά προβλήματα στην επικοινωνία και όχι μόνο.

Ποιοι θα αντιμετωπίσουν κρίσεις στις σχέσεις τους, ποιοι δεν πρέπει να προκαλέσουν την τύχη τους στα επαγγελματικά, ποιοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τις επιλογές του παρελθόντος και ποιοι θα δώσουν ένα ηχηρό τέλος σε αδιέξοδες καταστάσεις;

Όλες οι απαντήσεις στην εκπομπή «Stars System» το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 13:00, στο Star.

Δείτε εδώ το trailer της 13ηςεκπομπής:

#StarsSystem
www.star.gr/tv/psychagogia/stars-system/…  🔗
www.star.gr/tv/press-room/…  🔗

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Οικολογικά Holiday Sets από την Caudalie

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top