«Η Ιστορία μου Αξίζει»

Η πλατφόρμα-συλλογή ιστοριών και εικόνων από την Avon, που συνδέει γυναίκες απ’ όλον τον κόσμο, εγκαινιάζεται τώρα με σκοπό να τους εμπνεύσει όλους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Σύμφωνα με την έρευνα σε 8.000 γυναίκες, παγκοσμίως, από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία, την Ιταλία, τη Νότια Αφρική και τις Φιλιππίνες, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Η Ιστορία μου Αξίζει», διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες αντλούν δύναμη, ακούγοντας καθημερινές ιστορίες με τις οποίες μπορούν να ταυτιστούν και ειδικά,  όταν μοιράζονται εμπειρίες με άλλους. Σχεδόν το ένα τρίτο δηλώνει ότι τις βοηθούν να ξεπεράσουν προκλήσεις  (32%) και περισσότερο από το ένα τρίτο (36%) δηλώνει ότι μειώνουν το αίσθημα άγχους και την αμφισβήτηση των δυνατοτήτων τους.

Στην  πλατφόρμα-συλλογή «Η Ιστορία μου Αξίζει», η Avon επιχειρεί να ενώσει τους ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές, ώστε να μπορούν να μοιραστούν τις διαφορετικές ιστορίες και εμπειρίες τους και να επικοινωνήσουν με άτομα ανά τον κόσμο. Οι ιστορίες έχουν ευρεία θεματολογία: από θέματα διαχείρισης μητρότητας και καριέρας έως θέματα αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας.

Να σημειωθεί ότι η Avon και το Ίδρυμα της Avon για τις Γυναίκες έχουν προσφέρει πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για τη βελτίωση της ζωής τους, με έμφαση στην ενημέρωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας.

Και ένα νέο άρωμα στο προσκήνιο

Για να συνοδεύσει τη δράση «Η Ιστορία μου Αξίζει»,  η Avon δημιούργησε ένα άρωμα, το «Her Story Love Inspires», που υμνεί αυτή τη σύμπνοια των γυναικών.

Πρόκειται για ένα μοναδικό chypre λουλουδάτο, ξυλώδες, θηλυκό άρωμα που συνδυάζει τον αισθησιασμό του γιασεμιού και τη δύναμη του λουλουδιού Iris, με μια βάση υπέροχης πραλίνας.  Δημιουργήθηκε από τους  αρωματοποιούς Adilson Rato από τη Βραζιλία και τον Honorine Blanc, από τον Λίβανο και αποτυπώνει τη δύναμη και την ανεξαρτησία μιας γυναίκας.

Δείτε ακόμα:  KORRES X-MAS gifting

Μοιραστείτε την ιστορία σας στην πλατφόρμα-συλλογή «Η Ιστορία μου Αξίζει» στο: watchmenow.avon.com/

Το άρωμα «Her Story Love Inspires» είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω των Μελών της Avon και online στο: avoncosmetics.gr

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top