«Η ΦΑΡΜΑ» τον Μάρτιο στον ANT1

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, έρχεται στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο.

«Η ΦΑΡΜΑ»
με τον Σάκη Τανιμανίδη
τον Μάρτιο στον ANT1

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο δάσος, ανάμεσα σε έλατα, υπάρχει ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων, που φιλοξενεί τη… «Φάρμα», το πιο πολυσυζητημένο reality των τελευταίων μηνών! Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους.

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, έρχεται στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο.

Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές… όλα όσα συνθέτουν ένα σωστό reality, στοιχεία με τα οποία οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ευελπιστούν ότι θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως συνέβη με εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Τελικά, μετά από πολλές συζητήσεις και προτάσεις, ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής του προγράμματος, με ρόλο καταλυτικό, πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, οι 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Αλλά με αμέτρητες ευθύνες: να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατούν καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με αγνώστους.

Οι 14 παίκτες της «Φάρμας» θα πρέπει ν’ ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα.
Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς, ο ηττημένος στη Μονομαχία Αποχώρησης, θ’ αφήνει πίσω του τη Φάρμα.

Στο τέλος της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, έρχεται στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο.

Δείτε ακόμα:  «ΑΓΓΕΛΙΚΗ»

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

#HFarma
Facebook @FarmaGreece
Instagram @farma.greece
Twitter @FarmaGreece

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top