Η Εαρινή Ισημερία και τα μυστικά της

Αυτό το Σάββατο στις 13:00,  στο «Stars System»

Ουσιαστικά δηλαδή, με την Εαρινή Ισημερία τελειώνει η περίοδος των Ιχθύων, όπου τα πράγματα ήταν πιο ρευστά, αδιαφανή και μπερδεμένα, και ξεκινά η περίοδος όπου Ήλιος και Αφροδίτη περνάνε στο πύρινο ζώδιο του Κριού, που ευνοεί τη δράση και την τόλμη. Μια ημέρα μετά, θα περάσει και η Αφροδίτη στον Κριό, κάνοντας τις σχέσεις μας πιο ανταγωνιστικές κι εμάς πιο διεκδικητικούς στον έρωτα.

 Η Άση Μπήλιου μας εξηγεί, λοιπόν, το Σάββατο, στις 13:00, πώς θα επηρεαστούμε ανά δεκαήμερο ζωδίου. Πάντως, η εβδομάδα, που ακολουθεί, είναι μεικτή ως προς τις πλανητικές όψεις. Η πιο δύσκολη και απαιτητική ημέρα είναι η Τετάρτη 24/3, όπου σχηματίζεται το τετράγωνο Ερμή-Άρη και θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις σχέσεις και την υγεία τους τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες,  που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δευτέρου δεκαημέρου.

Όμως τα καλά νέα είναι πως η πιο θετική όψη της εβδομάδας έρχεται την Παρασκευή 26/3, με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό, που φέρνει τύχη και ευκαιρίες σε διάφορους τομείς, ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο, που εκπροσωπούμε.

Μη χάσετε το «StarsSystem» το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 13:00.

#StarsSystem
www.star.gr/tv/psychagogia/stars-system/…  🔗
www.star.gr/tv/press-room/…  🔗

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Το Νόστιμο Ξίδι Για Το Φαγητό Είναι… Διαχρονικά Τοπ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top