Γίνε φωτογράφος για τη Natura

Γίνε φωτογράφος για τη Natura

Είσαι επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος ή απλώς σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες με το κινητό σου; Τότε σε καλούμε να συμμετέχεις στον φωτογραφικό διαγωνισμό Natura 2000 – Click στη φύση! Μέσα από τον διαγωνισμό αυτό μπορείς να γίνεις πρεσβευτής των περιοχών Natura 2000, διεκδικώντας την ίδια στιγμή πλούσια δώρα!

446 Περιοχές Natura

Το δίκτυο Natura 2000, το μεγαλύτερο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών του κόσμου, είναι ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας για τη διαφύλαξη της φυσικής μας κληρονομιάς. Στην Ελλάδα το δίκτυο Natura 2000 εκτείνεται σε 446 περιοχές, προστατεύοντας 299 είδη φυτών και ζώων, 128 είδη πουλιών και 89 διαφορετικούς τύπους οικοτόπων και φροντίζοντας για την απαραίτητη ισορροπία ανθρώπου και φύσης. Αυτή την ισορροπία που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Φύση και Φωτογραφία

Είναι η ευκαιρία μας να μοιραστούμε με όλους την αγάπη μας για τη φύση. Είναι η ευκαιρία μας να συνδυάσουμε τη δύναμη της εικόνας με τη δύναμη της φύσης και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία της.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή, και βοήθησέ μας να αναδείξουμε τις περιοχές Natura 2000!

Natura2000

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το WWF Ελλάς στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP 4 NATURA σε συνεργασία με το Περιοδικό Φωτογράφος. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και το δίκτυο Natura 2000 στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες στο edozoume.gr…  🔗

Περιμένουμε τη συμμετοχή σου!

CheckΧρήσιμοι σύνδεσμοι:
Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό
Συμβουλές για φωτογραφία στη φύση

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Tο TOP CONCEPT χαρίζει 5 χειροποίητα κοσμήματα για την άνοιξη!
Scroll to Top