Για πρώτη φορά “plus size” μοντέλο στον οίκο Versace

Μόλις τρείς μήνες μετά από τη μέρα που η Precious Lee μαζί με την Jill Kortleve και την Alva Claire έγραψαν ιστορία ως τα πρώτα plus-size μοντέλα που περπάτησαν στο catway για τον Versace, η Lee παρουσιάζει το ίδιο ρούχο που φόρεσε και στην πασαρέλα.

Σύμφωνα με την Donatella Versace, μαζί με την Kendall Jenner και τη Hailey Biber, η Lee αποτελεί την ενσάρκωση της σύγχρονης “Μέδουσας” και δεν θα μπορούσε να λείπει από το μυθικό κόσμο της Versacepolis.

Precious Lee

H ίδια η Precious Lee που έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες του Μιλάνου με το σόου του Versace για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί στη σημασία του ρόλου της ως ενσάρκωση της διαφορετικότητας στον κόσμο της μόδας.

“Μπήκα σ’ αυτό το χώρο για να εμπνεύσω. Ο στόχος μου είναι να δουλέψω σε projects που δημιουργούν περισσότερο χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να σπάσω αυτή την οροφή γιατί ξέρω τι είμαι ικανή να κάνω. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ο κόσμος ανήκει σε όλους”.

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  «Die together» - Καλή επιτυχία, Ελλάδα, στη Eurovision!
Scroll to Top