Έρωτας Με Διαφορά

Φαίη Ξυλά-Βασίλης Μίχας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. στις 21:00, στο STAR!

Ένας έρωτας τρελός, ξαφνικός, απρόβλεπτος και ακαταμάχητος… Ένας έρωτας που πολλές από εμάς μπορεί να ονειρεύονται, αλλά λίγες έχουν την τύχη (;) να τον ζήσουν!

Έναν τέτοιο δυνατό έρωτα με μεγάλη διαφορά ηλικίας τολμάει να ζήσει η τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μητέρα τριών παιδιών, με τον εικοσιτετράχρονο μπάρμαν, τον Κωστή. Οι δυο τους δε συνειδητοποιούν από την αρχή τη διαφορά της ηλικίας τους και όταν ερωτεύονται, προσπαθούν να την αγνοήσουν! Η σχέση τους, όμως, δημιουργεί αναπόφευκτα αλυσιδωτές αντιδράσεις στις δικές τους ζωές, όσο και στις ζωές των γύρω τους. Πρώτα, στα παιδιά της Ζέτας, που αντιδρούν σ’ αυτή τη σχέση και μετά, στην πεθερά της… Όμως, οι δυο μας ήρωες είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

Πρωταγωνιστούν: Φαίη Ξυλά, Βασίλης Μίχας, Ντίνα Μιχαηλίδου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Σίντος, Δημήτρης Καπετανάκος, Έρρικα Μπίγιου, Σταύρος Νικολαΐδης, Αργύρης Αγγέλου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Αλιφέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Αντώνης Κρόμπας και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Οι κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς:

Η Ζέτα είναι μια όμορφη γυναίκα τριανταεννέα ετών. Μένει μαζί με τα τρία της παιδιά και την πεθερά της, η οποία τη στηρίζει μετά την αποχώρηση από το σπίτι, του γιου της Στέλιου. Η Ζέτα έμεινε έγκυος στην πρώτη της κόρη, όταν ήταν μόλις εικοσιτριών. Παντρεύτηκε τον Στέλιο και απέκτησαν άλλα δύο παιδιά. Εκείνος αποφάσισε να αναζητήσει αποδοτικότερη εργασία στο εξωτερικό, αλλά σιγά-σιγά απομακρύνθηκε από την οικογενειακή εστία. Η Ζέτα πήρε τη ζωή της στα χέρια της και με τη βοήθεια της πεθεράς της, πήγε σε μια σχολή αισθητικής και άνοιξε μαζί με τη φίλη της, τη Φαίη, ένα μικρό beauty salon. Αφοσιώθηκε στη δουλειά της και στην οικογένειά της, μέχρι τη στιγμή, που συνάντησε τυχαία τον Κωστή.

Δείτε ακόμα:  Από απόψε και κάθε βράδυ, «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» στο OPEN!

Ο Κωστής είναι ένας εικοσιτετράχρονος μπάρμαν. Όμορφος, γυμνασμένος, με ακαταμάχητο χαμόγελο και πολύ δημοφιλής στις γυναίκες. Συγκατοικεί με τον κολλητό του, με τον οποίο είναι φίλοι από το σχολείο και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Η γνωριμία του με τη Ζέτα ανατρέπει σε μια στιγμή όλη του τη ζωή…

Η Μάρω είναι η πεθερά της Ζέτας και το στήριγμά της στο μεγάλωμα των παιδιών, από τη μέρα που τους εγκατέλειψε ο γιος της. Μένει στο ισόγειο του σπιτιού και επειδή είναι μόλις εξηντατριών ετών, διοχετεύει την ενέργειά της στο ράψιμο των μεσαιωνικών ρούχων, που φοράει η μεγάλη της εγγονή, η Μαριάννα και στο εμπόριο.

Η Φαίη είναι η φίλη και συνεργάτιδα της Ζέτας, μια ευχάριστη και εξωστρεφής κοπέλα, που δε στάθηκε τυχερή στην προσωπική της ζωή. Όνειρό της, ν’ αγοράσει ένα δικό της σπίτι.

Ο Δαμιανός, ένας σαραντάρης διακοσμητής, θα συμμεριστεί το όνειρό της και θα αποφασίσουν να αγοράσουν το σπίτι… μαζί, αν και εκείνος είναι ομοφυλόφιλος.

Πρόκειται για ένα φρέσκο, δροσερό έργο, με σενάριο βασισμένο στο format “Step Dave”, που πιστεύεται ότι θα κερδίσει το ελληνικό κοινό, γι’ αυτό και το STAR ποντάρει σ’ αυτό.

www.star.gr/tv/seires/erotas-me-diafora/…  🔗
#ErwtasMeDiafora
#StarChannelTv

Μοιραστείτε:
Scroll to Top