Δέσμευση της APIVITA, η προστασία του Πλανήτη!

Η APIVITA ανακοινώνει με υπερηφάνεια την ένταξή της στο Δίκτυο «1% για τον Πλανήτη». Στον συγκεκριμένο Οργανισμό (1% for the Planet), περισσότερα από 4,000 μέλη απ’ όλο τον κόσμο (εταιρείες, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και πολίτες) μοιράζονται μία κοινή ιδέα: Εφόσον οι επιχειρήσεις κερδίζουν από τους πόρους που αντλούν από τον πλανήτη θα πρέπει να προστατέψουν αυτούς τους πόρους επιστρέφοντας αξία στο περιβάλλον.

Με την είσοδο της APIVITA στον Οργανισμό, δεσμεύεται να επιστρέψει στον πλανήτη τουλάχιστον το 1% των πωλήσεων της νέας αντηλιακής σειράς BEE SUN SAFE καθώς και το 1% των πωλήσεων των APIVITA e-shop παγκοσμίως.

Η αξία που δημιουργείται μέσα απ’ αυτή τη δέσμευση θα αποτυπωθεί σε υποστήριξη διεθνών πρωτοβουλιών και δράσεων σχετικών με την προστασία της μέλισσας και της βιοποικιλότητας στον πλανήτη μας. Πρόκειται για την αρχή μίας προσπάθειας που θα ισχυροποιήσει το θετικό περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

  • Αξίζει να σημειώσουμε πως το Δίκτυο «1% για τον Πλανήτη» έχει χρηματοδοτήσει έως σήμερα περιβαλλοντικά προγράμματα ύψους 225 εκατομμυρίων δολαρίων σε όλο τον κόσμο.

Η Kate Williams, Διευθύνουσα Σύμβουλος του «1% για τον Πλανήτη», καλωσόρισε την APIVITA στον Οργανισμό:

«Είμαι ενθουσιασμένη που υποδέχομαι την APIVITA στην παγκόσμια κοινότητα μελών μας! Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τη δέσμευση της εταιρείας να λειτουργεί με τον πλέον αειφόρο τρόπο σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από την πιστοποίηση B Corp που κατέχει. Αποτελεί έμπνευση για το Δίκτυο η συνεργασία με ένα μέλος που εξετάζει όλες τις παραμέτρους πριν από κάθε – μικρή ή μεγάλη – επιχειρηματική κίνηση. Η APIVITA, εισερχόμενη στον Οργανισμό 1% για τον Πλανήτη, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και αναπτύσσει σε διεθνές επίπεδο ένα δίκτυο συνεργατών που θα της επιτρέψει να μεγιστοποιήσει το θετικό της αποτύπωμα. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλη την οικογένεια της APIVITA που πίστεψε στο όραμά μας και το κάνει πραγματικότητα!»

Δείτε ακόμα:  «Η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ» σε 3 On Line μεταδόσεις

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της APIVITA, Herve Lesieur, υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα της νέας δέσμευσης της εταιρείας στον δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη:

«Ο πλανήτης μας βρίσκεται κάτω από την ασφυκτική πίεση της κλιματικής αλλαγής και της απώλεια της βιοποικιλότητας θέτοντας σε κίνδυνο τα οικοσυστήματα και τις κοινωνίες του κόσμου. Αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη – περισσότερο από ποτέ – να δράσουμε ώστε να προσφέρουμε στις επόμενες γενιές ένα υγιές φυσικό περιβάλλον. Όλες μας οι δραστηριότητες και οι ενέργειες από την ίδρυσή μας έως και σήμερα έχουν ως στόχο την προστασία της βιοποικιλότητας και την ανάδειξη της σπουδαιότητας των μελισσών για την ανθρωπότητα.  Η APIVITA, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την αποστολή και τις αξίες της και ούσα η πρώτη πιστοποιημένη B Corp εταιρεία στην Ελλάδα, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την ένταξή της από τις αρχές του 2021 στον Οργανισμό 1% για τον Πλανήτη.

Πιστεύουμε πως η συνεργασία αυτή θα ισχυροποιήσει τη δέσμευσή μας και θα μας επιτρέψει να μεγιστοποιήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα υποστηρίζοντας δράσεις και ενέργειες προστασίας της μέλισσας και του περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας μέσω της οποίας συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να προσπαθούμε για έναν καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.»

Μάθετε περισσότερα για τον Οργανισμό 1% για τον Πλανήτη εδώ: onepercentfortheplanet.org…  🔗

#apivita #BeOnePercentBetter #pollinatebeauty

 

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top