Βλέμμα Που Καθηλώνει Με Velvet Look Mascara – Την Πρώτη Μάσκαρα Από Την Dust+Cream

Βλέμμα που καθηλώνει με Velvet Look Mascara – την πρώτη μάσκαρα από την Dust+Cream
Εντυπωσιακά ογκώδες αποτέλεσμα για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!

Η Dust+Cream λανσάρει για πρώτη φορά μια μάσκαρα που εξασφαλίζει έντονο, πλούσιο αποτέλεσμα για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες! Η νέα Velvet Look Mascara εγγυάται αξεπέραστο όγκο, με πλήρη διαχωρισμό των
βλεφαρίδων για βλέμματα που καθηλώνουν!

Η σύνθεση της νέας Velvet Look Mascara έχει κρεμώδη και ανάλαφρη υφή, εξασφαλίζοντας τέλεια ελαστικότητα στις βλεφαρίδες. Η builtable ιδιότητα της προσφέρει maximum όγκο και μήκος, «χτίζοντας» διαδοχικά ένα πλούσιο αποτέλεσμα σε στρώσεις. Και το glamorous volume effect δεν σταματάει εκεί! Tο ειδικό βουρτσάκι με μικρή διάμετρο και διπλή σειρά τριχών εφαρμόζει το προϊόν από την ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα χτενίζει ομοιόμορφα και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες μία προς μία, δίνοντας τους extra καμπυλότητα. Τώρα μπορείς να έχεις το σκανδαλώδες βλέμμα που προσφέρουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, με φυσικό τρόπο στην μοναδική τιμή των €9,50!

Πώς θα το επιτύχεις

Για ασύγκριτα ογκώδες αποτέλεσμα εφάρμοσε το προϊόν και στις δύο πλευρές των βλεφαρίδων. Τοποθέτησε πρώτα το ειδικό βουτσάκι στην πάνω πλευρά, ακριβώς στην βάση των βλεφαρίδων. Ακολουθώντας κινήσεις προς τα πάνω, εφάρμοσε την μάσκαρα πιέζοντας ταυτόχρονα το βουρτσάκι ώστε να εισχωρήσει καλά στα κενά μεταξύ των βλεφαρίδων. Στην συνέχεια, κρατώντας το βουτσάκι οριζόντια και με κινήσεις ζιγκ ζαγκ, γλίστρησε το βουρτσάκι στην κάτω πλευρά των βλεφαρίδων, από τη ρίζα έως την κορυφή!

Η νέα μάσκαρα θα υποστηριχθεί με ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας, με πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του Greece’s Next Top Model 2018. Το concept της νέας καμπάνιας έχει τίτλο «Εδώ μιλούν τα μάτια… για την πιο όμορφη πλευρά σου».

Δείτε ακόμα:  «Η ΦΑΡΜΑ» τον Μάρτιο στον ANT1

Βρες την νέα Velvet Look Mascara σε όλα τα καταστήματα Dust+Cream και στο www.dustandcream.gr και σαγήνευσε τον κόσμο με ένα μόνο σου βλέμμα!

Μοιραστείτε:
Scroll to Top