Το pilates reformer μας αλλάζει τη ζωή!

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο  κλασικό pilates και το pilates reformer; Φυσικά, γιατί το κρεβάτι reformer είναι το πιο γνωστό και ευρέως χρησιμοποιούμενο μηχάνημα, από τη μεγάλη λίστα εξοπλισμού του pilates.

Είναι ένα πολυόργανο με τη μορφή κρεβατιού, πάνω στο οποίο εκτελούνται ασκήσεις για όλο το σώμα. Με την χρήση των ελατηρίων και των ιμάντων που βρίσκονται πάνω στο reformer, μπορούν να πραγματοποιηθούν πανω από 200 ασκήσεις.

Ένα από τα βασικά οφέλη του, σε σχέση με το κλασικό pilates, είναι ότι γυμνάζει όλο το σώμα.

Μαζί με τον κορμό, στις ασκήσεις παίρνουν μέρος τα χέρια και τα πόδια με τη χρήση των ελατηρίων! Η αντίστασή τους δυναμώνει τους μύες και τονώνει το σώμα!

Ακόμα βελτιώνει τη στάση του σώματος και βοηθάει στην ανακούφιση των πόνων της πλάτης! Δυναμώνοντας τους μύες του πυρήνα και της πλάτης, το σώμα μακραίνει, η σπονδυλική στήλη παίρνει τη σωστή θέση με φυσιολογικά κυρτώματα και οι πόνοι της πλάτης μειώνονται ακόμα και σταματούν!! Είναι ό,τι πιο ασφαλές για την αντιμετώπιση τραυματισμών!!

Το πρόγραμμα ασκήσεων, στο σύνολό του, αυξάνει τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να πετυχαίνεται μείωση του σωματικού λίπους!

Τέλος, η εκπαίδευση της αναπνοής, που όλο το pilates στηρίζεται σε αυτήν, βοηθάει στη μείωση του άγχους.

«Με 10 μαθήματα νοιώθεις την διαφορά στον εαυτό σου, στα 20 τη βλέπουν οι άλλοι επάνω σου και στα 30 μαθήματα το σώμα σου έχει μεταμορφωθεί!» Joseph Pilates

Το pilates reformer θα το βρείτε στο Γυμναστήριο BODYCore – Professional Fitness Lab

  • Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 164, Περιστέρι 121 33
    Τηλ: 210 5761913
    bodycore.gr/…  🔗
Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Η Τέλεια Απόδραση αρχίζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top