Τι εστί αγάπη;

Υιοθέτησε τώρα ένα πάντα

Τι εστί αγάπη; ❤❤❤ Αγάπη είναι να μοιράζεσαι!

Τι είναι η αγάπη; Τραγούδια, ποιήματα, ταινίες, θεατρικά έργα και δοκίμια προσπάθησαν να δώσουν έναν ορισμό στο τι είναι η αγάπη, αλλά ο καθένας μας τη βιώνει με το δικό του τρόπο, γι’ αυτό και κάθε σχέση είναι μοναδική.


Υιοθέτησε
ένα καλύτερο μέλλον
για όλους μας!

Πόσο σημαντικό είναι όμως να δείχνουμε την αγάπη μας
και να μην τη θεωρούμε αυτονόητη;

Η σημερινή αβέβαιη κατάσταση μάς δείχνει ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο, γι’ αυτό και και είναι σημαντικό να κρατάμε την αγάπη ζωντανή! Οι τρόποι για να δείξουμε την αγάπη μας είναι πολλοί και η WWF μας προτείνει έναν πολύ πρωτότυπο. Έναν τρόπο που θα σε βοηθήσει να μοιραστείς την αγάπη σου ενώ ταυτόχρονα προστατεύεις το περιβάλλον.

Δείξε σήμερα την αγάπη σου υιοθετώντας ένα πάντα για λογαριασμό του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου και η WWF θα σου στείλει την ειδική εκδοχή του πιστοποιητικού υιοθεσίας για να το μοιραστείς ή εσύ θα τους ενημερώσεις που και πότε θέλεις να το στείλουμε.


Υιοθέτησε
ένα καλύτερο μέλλον
για όλους μας!

Γιατί να διαλέξεις ένα πάντα

Τα πάντα είναι γλυκύτατα και πολύ ντροπαλά. Κρατούν τις αποστάσεις τους και, αν χρειαστεί, «αγριεύουν» για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Γεννάνε δίδυμα τις μισές φορές που εγκυμονούν.

Τα μωρά γεννιούνται τυφλά και ζυγίζουν μόλις 90 – 130 γραμμάρια, ενώ όταν ενηλικιώνονται φτάνουν τα 100 – 150 κιλά. Είναι φυτοφάγα και τρέφονται αποκλειστικά με φύλλα, βλαστάρια και καλάμια μπαμπού, τα οποία κρατούν με τα χέρια τους και τα απολαμβάνουν με τις ώρες, καταναλώνοντας καθημερινά τεράστιες ποσότητες.

Δείτε ακόμα:  Η Τέλεια Απόδραση αρχίζει!

Με τη συμβολική υιοθεσία ενός απειλούμενου ζώου υποστηρίζεις τη δουλειά της WWF και της παρέχεις τα μέσα για να συνεχίσει να προστατεύει το περιβάλλον που μας φιλοξενεί.

Κράτησε την αγάπη ζωντανή, υιοθέτησε τώρα ένα πάντα!


Υιοθέτησε
ένα καλύτερο μέλλον
για όλους μας!

donate.wwf.gr/yiothetise…  🔗

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top