«Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας»

με τον Γιώργο Ηλιόπουλο  – Κηποθέατρο Παπάγου – Σάββατο 26 Ιουνίου

Αρχίζει η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2021!

Η Lifeworks Productions παρουσιάζει για 6η χρονιά τη θεατρική παράσταση του Γιώργου Ηλιόπουλου «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας», που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό σε μια καλοκαιρινή περιοδεία με δροσερές και φουλ «καταστροφικές» παραστάσεις σε πολλά θέατρα στην πατρίδα μας.

Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματά του.

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα… Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε…

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς δημιουργεί στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ήρωα, που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί  στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου, κινηματογραφικοί.  Oι μουσικές επιλογές και το setup της παράστασης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά, ενώ παράλληλα στο σκηνικό δεσπόζει μια οθόνη που με τις ευφάνταστες προβολές αλληεπιδρά με τον ήρωα και  ενισχύει το κωμικό στοιχείο. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι:

Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε νύχτες κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό με πολύ γέλιο και διασκέδαση που μας έχει λείψει τόσο πολύ.

  • Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου
  • Ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος
  • Βοηθός σκηνοθέτη: Mαρία Πολυχρόνη
  • Ηχητική Επιμέλεια: Σάββας Κεπέσογλου
  • Ηχοληψία – Φώτα – Βίντεο: Γιάννης Φώτης
  • Παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός – LifeWorksProductions
Δείτε ακόμα:  Νέα συλλογή PANDORA ME

 

  • ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΕ  ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ, ΑΝΕΡΓΩΝ & ΑΜΕΑ 10 ευρώ 
  • ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12 ευρώ , Την ημέρα της παράστασης 14 ευρώ

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Καθώς ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top