Νέος διαγωνισμός για δύο, για εσάς και τον αγαπημένο σας!

Το TOP CONCEPT και η ORIFLAME δωρίζουν σε 2 τυχερά ζευγάρια από 2 αρώματα, ένα για τον καθένα δηλαδή, δώρο για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Δυο νέα εθιστικά αρώματα για Εκείνη και Εκείνον, θα γίνουν δικά σας! Τα Lost in You της ORIFLAME, που αιχμαλωτίζουν μέσα τους όλη την έξαψη και τον ενθουσιασμό του ερωτικού πάθους.

Φορέστε τα μαζί με το έτερόν σας ήμισυ και νιώστε την απόλυτη ένωση που δημιουργεί το αποκλειστικό ακόρντο Heartbeat και κάνει τον αρωματικό συνδυασμό ακόμα πιο μοναδικό! Χορέψτε στο ρυθμό των χτύπων της καρδιάς, ζήστε τη στιγμή… σαν να μην υπάρχει αύριο.

Lost in You Her
Νιώστε την ηλεκτρική έξαψη της έλξης με το Lost in You Her. Ένα εθιστικό Eau de Parfum σ’ ένα cool, μοντέρνο μπουκάλι δημιουργημένο ως το μισό ενός ζευγαριού. Αφρώδεις νότες Ginger δίνουν σ’ αυτό το floral άρωμα μία πικάντικη, πολύχρωμη λάμψη.

Lost in You Him
Γευτείτε την έξαψη του πάθους με το Lost in You Him, ένα αισθησιακό Eau de Parfum, όπου το ζεστό, ακαταμάχητο Tonka συνδέεται με μία πικάντικη ενέργεια που δημιουργεί καθαρό εθισμό! Κι αυτό θα το βρείτε σ’ ένα μοντέρνο μπουκάλι που αποτελεί το μισό ενός ζευγαριού.

LOST IN YOU και Αφεθείτε κι εσείς στην έξαψη του πάθους!

Check

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να μπείτε στη σχετική κλήρωση:

  • Κάντε like στη σελίδα του TOP CONCEPT στο facebook
  • Κάντε like στη σελίδα της ORIFLAME στο facebook
  • Κάντε like στη σχετική ανάρτηση στο facebook
  • Κάντε δημόσια κοινοποίηση το διαγωνισμό
  • Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@topconcept.gr

  Διπλασιάστε τις συμμετοχές σας ακολουθώντας μας και στο instagram
  Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 28/02/2021 και ώρα 24.00.

  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Top Concept στο facebook και οι τυχερές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με e-mail για την παραλαβή του δώρου τους. E-mail επικοινωνίας: info@topconcept.gr

  Περισσότερες πληροφορίες για τα δώρα του διαγωνισμού θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook ή στο site μας, topconcept.gr…  🔗

  Μοιραστείτε:

7 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top