Νέα σειρά GROHE Bauline για οικονομία στο νερό

Με γνώμονα το micro living trend του interior design, η GROHE – παγκόσμιος ηγέτης  στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα– παρουσιάζει τη σειρά Bauline, που συνδυάζει minimal σχεδιασμό, ποιότητα και πρακτικότητα. Παράλληλα εξοικονομεί νερό χάρη στην τεχνολογία Eco-Joy και διατίθεται σε προσιτή τιμή.

Ιδανική για μικρούς χώρους ή μικρά budget, η ανανεωμένη σειρά μπάνιου Bauline της GROHE, προτείνει νέες μπαταρίες που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στη χρήση: Ο μελετημένος σχεδιασμός της βρύσης και το κωνικό στόμιο εξασφαλίζουν ελεγχόμενη ροή του νερού ώστε να μη βρεχόμαστε όταν πλένουμε τα χέρια μας.

Η ασφάλεια της υγείας μας σε πρώτο πλάνο

Χάρις στην καινοτόμα παραγωγική διαδικασία χύτευσης ψευδαργύρου των προϊόντων, που πραγματοποιείται στο βιώσιμο εργοστάσιο LIXIL στο Klaeng της Ταϊλάνδης, η σειρά Bauline μας προσφέρει ασφάλεια. Η επιφάνεια της βρύσης μπορεί να παραμένει κλειστή, εμποδίζοντας την «είσοδο» μολυσματικών ουσιών, ενώ παράλληλα διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα εσωτερικά τοιχώματα που διασφαλίζουν ότι το νερό δεν περιέχει μόλυβδο και νικέλιο. Τα τοιχώματα βοηθούν επίσης στην αποφυγή  ατυχημάτων με εγκαύματα σε περιπτώσεις αύξησης της θερμοκρασίας του νερού, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια, ειδικά σε νοικοκυριά με παιδιά.

Εξοικονόμηση νερού GROHE EcoJoy

Προτεραιότητα για τη GROHE αποτελεί η δημιουργία βιώσιμων λύσεων για όλους μας  και γι’ αυτό το λόγο η σειρά Bauline επανασχεδιάστηκε με την τεχνολογία εξοικονόμησης νερού GROHE EcoJoy. Ελέγχοντας τη ροή,  μειώνεται η κατανάλωση του νερού από δέκα λίτρα σε μόλις πέντε το λεπτό, διατηρώντας την ίδια πυκνότητα. Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομούμε νερό, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την υψηλή αισθητική.

Η εμπειρία του home spa ολοκληρώνεται με τα προϊόντα Bau Ceramic και Bau Accessories της GROHE.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.grohe.com

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn και YouTube.

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Από την CARLO DALI με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top