“ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”: Μια 3λογία LIVE STREAMING ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ του Γιώργου  Μαζωνάκη, σε τρεις πράξεις

Τρεις μοναδικές live streaming συναυλίες, με γενικό τίτλο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”, για τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο με τον έναν και μοναδικό καλλιτέχνη, τον Γιώργο Μαζωνάκη, μάς προσκαλούν να ενώσουμε τη φωνή μας για να στηρίξουμε έμπρακτα το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

Στο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”, μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Οι 3 συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά!

Η κάθε συναυλία θα αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό! Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv θα υλοποιηθεί με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G!

Πότε θα δοθούν οι τρεις συναυλίες;
  • Πράξη 1: Παρασκευή 05/03 – 21:00 « Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι».
  • Πράξη 2: Παρασκευή 26/03 – 21:00 «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια».
  • Πράξη 3: Κυριακή 18/04 Θα βρούμε μαζί την ώρα… «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές».

Ποιο είναι το θέμα κάθε μιας από αυτές;
  • 1η ΠΡΑΞΗ: Παρασκευή 05/03 – 21:00. «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»

Η 1η live streaming συναυλία με τίτλο “Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η 1η πράξη της 3λογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για τον Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Ο αυθεντικός ερμηνευτής θα γιορτάσει τη γενέθλια μέρα του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και “αναγέννησης” μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία, ταξιδεύοντάς μας με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες του!

  • Πράξη 2: Παρασκευή 26/03 – 21:00 «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια».
Δείτε ακόμα:  Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ Με το μπαλέτο και την ορχήστρα του θεάτρου MARIINSKY της Αγίας Πετρούπολης

Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο “Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.” και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με «χρυσοδάκτυλους» του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο .

H 2η πράξη της 3λογίας εμπνέεται από στην πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, το μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

  • Πράξη 3: Κυριακή 18/04. Θα βρούμε μαζί την ώρα… Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.

Η 3η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media & το www.georgiosmazonakis.com γι’ αυτό και ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν έδωσε συγκεκριμένη ώρα, αλλά έγραψε στο site του Θα βρούμε μαζί την ώρα…

Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών!

INFO
Πώς θα προμηθευτούμε εισιτήρια;

Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com.

Ενώνουμε τη φωνή μας για το “Μαζί για το παιδί”

#MAZW #EYXHS3RGO
#MaziGiaToPaidi
#MaziStisAkritikesPerioxes
#MAZWLive
#Worldwide
#LiveStreaming

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top