500 πακέτα ελπίδας κι αγάπης

Το πασχαλινό τραπέζι εκατοντάδων οικογενειών του Δήμου Κηφισιάς, οι οποίες ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, θα ενισχύσουν και φέτος πακέτα τροφίμων.

Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» και η πρόεδρος του Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, προσφέρουν 500 πακέτα ελπίδας κι αγάπης, τα οποία έφτασαν στον Δήμο Κηφισιάς λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και παραδίδονται με ταχείς ρυθμούς σε δικαιούχους πολίτες, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας λόγω του κορωνοϊού.

Όπως σημειώνεται στην ενημέρωση της δημοτικής Αρχής, στη διαδικασία παράδοσης των δεμάτων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Φιλίας Πολιτών Νίνα -Ασπασία Βλάχου και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Βάσω Κολοβού, μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.

Ο Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και την Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη προσωπικά, για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων του Δήμου Κηφισιάς. Πρόκειται όπως τόνισε για πολύτιμη προσφορά που ενισχύει ακόμα περισσότερο το κοινωνικό έργο του Δήμου Κηφισιάς, ειδικά τις ημέρες τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Τη δράση συντονίζει η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Φιλίας Πολιτών Νίνα -Ασπασία Βλάχου, η οποία επεσήμανε την τεράστια ευαισθησία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη σε κοινωνικά θέματα και την αδιάλειπτη προσφορά επί 12 έτη στον Δήμο Κηφισιάς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».

«Το γιορτινό τραπέζι 500 οικογενειών του Δήμου μας και με αυτή τη σημαντική προσφορά, θα γίνει ακόμα πιο λαμπρό και θα γεμίσει όχι μόνο με πασχαλινά καλούδια αλλά και με χαμόγελα ελπίδας κι αγάπης», τονίζει η δημοτική Αρχή.

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  Ariana Rockefeller: Η προσφατη επσκεψη της στην Αθηνα και η αγαπη της για την Ελλαδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top