34η Athens International Jewellery Show, στο Metropolitan Expo

Με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού κοσμήματος, η έκθεση 34η Athens International Jewellery Show πραγματοποιείται από τις 25-28 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Με καινοτομίες όπως ο νέος θεσμός του Design Section και με 200 εκθέτες από την Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Κύπρο, Γερμανία και Βέλγιο και 112 ξένους οίκους, η Athens International Jewellery Show, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα και αναδεικνύει τις νέες τάσεις σε χρυσό, ασήμι και ρολόι.

Στην Athens International Jewellery Show λαμβάνουν μέρος κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι κοσμημάτων και ωρολογίων. Να σημειωθεί ότι το ελληνικό σχεδιαστικό κόσμημα έχει διακριθεί επανειλημμένα και στο εξωτερικό για την πρωτοτυπία και την υψηλή κατασκευαστική του ποιότητα.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών και των εκθετών, η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε κατόχους πιστοποιητικού νόσησης και είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας καθ‘ όλη τη διάρκεια παραμονής εντός του εκθεσιακού κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

athens-jewellery.helexpo.gr/…  🔗

  • 34η Athens International Jewellery Show, στο Metropolitan Expo

Με έμφαση στο σχεδιασμό του ελληνικού κοσμήματος

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  1+1 εισιτήρια για το Ηρώδειο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top