Το Νόστιμο Ξίδι Για Το Φαγητό Είναι… Διαχρονικά Τοπ!

Το νόστιμο ξίδι για το φαγητό είναι… διαχρονικά ΤΟΠ!
Ξίδι ΤΟΠ: η διαχρονική επιλογή της ελληνικής οικογένειας

Ξίδι από κρασί, από μήλο ή ρόδι, ξίδι βαλσάμικο, κρέμα βαλσάμικου, γεύσεις, αρώματα και παράδοση πολλών ετών!

Ήταν το 1935 που η οικογένεια Λίζα, γνωστή στη Σμύρνη από το 1885 για την παράδοση στην ποτοποιία, ξεκίνησε την πρώτη παραγωγή ξιδιού στο ιδιόκτητο εργοστάσιο στον Πειραιά.

Σχεδόν 85 χρόνια μετά, το ξίδι ΤΟΠ είναι η Νο1 προτίμηση των Ελλήνων και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής μεσογειακής διατροφής, αποδεικνύοντας ότι τα προϊόντα που δεν προδίδουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, μπορούν να αντέξουν στο χρόνο. Η Μινέρβα και άνθρωποί της διατηρούν αναλλοίωτες τις αξίες του brand και εργάζονται με μεράκι για την επιλογή εξαιρετικών πρώτων υλών, συνδυάζοντας με επιτυχία την παράδοση με την καινοτομία και τις σύγχρονες τεχνικές.

Το ΤΟΠ συνεχίζει αυτή τη μακρά πορεία με υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες, δημιουργικές γεύσεις. Πρόσφατα, δύο νέα προϊόντα βαλσάμικου προστέθηκαν στην οικογένεια ΤΟΠ, το βαλσάμικο ΤΟΠ με ξίδι από Αγιωργίτικο κρασί και το βαλσάμικο ΤΟΠ με cranberry.

Το βαλσάμικο ΤΟΠ με ξίδι από Αγιωργίτικο κρασί φέρνει τη μεστή αίσθηση του Αγιωργίτικου κρασιού σε ένα αρωματικό βαλσάμικο με πετιμέζι. Το βελούδινο σώμα του και οι νότες φρούτων και καραμέλας ταξιδεύουν τις αισθήσεις και κάνουν τη γεύση πιο πλούσια, πιο ιδιαίτερη.

Οι φρουτώδεις νότες στο βαλσάμικο ΤΟΠ με Cranberry, σε απόλυτη συμφωνία με το όξινο του βαλσάμικου ξιδιού θα απογειώσουν μοναδικά τα φαγητά και τις σαλάτες σας.

Επιπλέον, στην οικογένεια των βαλσάμικων ΤΟΠ περιλαμβάνονται το κλασικό βαλσάμικο και το βαλσάμικο με μέλι, ενώ στη σειρά των ξιδιών σε πλαστική συσκευασία έχει προστεθεί το λευκό ξίδι από 100% κρασί.

Δείτε ακόμα:  Δύο νέες αφίξεις στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο!

Όλα τα προϊόντα αποτελούνται από αγνά υλικά, ενώ δεν περιέχουν πρόσθετα ζάχαρης, ούτε γλουτένη.

Επιλέξτε το δικό σας ξίδι, βαλσάμικο ή κρέμα βαλσάμικου ΤΟΠ, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και δημιουργήστε εμπνευσμένα πιάτα ή σαλάτες που θα ανεβάσουν τη μαγειρική σας σε άλλο επίπεδο. Μπείτε στο site www.vinegartop.com και αναζητήστε τις συνταγές που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Όλα τα προϊόντα ΤΟΠ είναι φτιαγμένα από κρασί και εκλεκτές πρώτες ύλες, που προσδίδουν το υπέροχο ντελικάτο άρωμα και τη μοναδική γεύση τους. Τα προϊόντα ξιδιού ΤΟΠ έχουν τιμηθεί με διεθνείς διακρίσεις από το International Taste & Quality Institute και έχουν βραβευθεί με αστέρια ανώτερης και ανώτατης γεύσης από διακεκριμένους chefs διεθνούς φήμης.

Η Μινέρβα Α.Ε., μια εταιρία με εμπειρία πάνω από 115 χρόνια στον τομέα των τροφίμων, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πρωτοπορεί, λανσάροντας προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την ποιότητα.

Μοιραστείτε:
Scroll to Top