“Κάθε Μέρα Σεφ” με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Άλλη μια πρεμιέρα σήμερα για το OPEN, στις 15:15. Πρόκειται για μια καθημερινή εκπομπή, με μαγειρικά θέματα και στήλες, οι οποίες εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο.

Ο γνωστός chef Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις πιο καλές και τις πιο απλές δοκιμασμένες συνταγές, για σίγουρο αποτέλεσμα. Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες», όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Τι θα δούμε μέσα στην εβδομάδα
Σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει αυθεντικό και πεντανόστιμο λιβανέζικο γύρο κοτόπουλου με όλα του τα συνοδευτικά: σαλάτα φατούς, αραβικές πίτες και γιαούρτι. Φτιάχνει το πιο εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα και ετοιμάζει μ’ αυτό ανοιχτά σάντουιτς με αβοκάντο, scrambled eggs και καπνιστή γαλοπούλα. Το φινάλε είναι γλυκό με ένα εθιστικό τσηζκέικ φούρνου, με ψητά κυδώνια και μέλι.

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει το τέλειο ψητό κοτόπουλο με γλάσο και λαχανικά. Δείχνει τα μυστικά μιας πρωτότυπης αφράτης ζύμης κουρού και ψήνει λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει μία αρωματική σαλάτα με κολοκυθάκια, γιαούρτι και ποικιλία μυρωδικών ενώ στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ετοιμάζει σοκολατένια καλτσόνε με πραλίνα φουντουκιού και cookies.

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη ΔρίσκαΤην Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, έχουμε μια ιταλική μαμαδίστικη σούπα: μινεστρόνε με τορτελίνι και για επιδόρπιο, μία πρωτότυπη μηλόπιτα. Μαγειρεύει το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι σε πέντε μόλις λεπτά και δείχνει πώς να κάνουμε τα τέλεια νουντλς με σολομό τεριγιάκι και λαχανικά στο γουόκ.

Την Πέμπτη14 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει μαμαδίστικα μπουρέκια ταψιού με αλλαντικά και τυριά και μαγειρεύει φαρφάλες με γαρίδες και λεμονάτη σάλτσα κολοκυθιών. Στη συνέχεια δοκιμάζει μία διαφορετική κρέμα αυγολέμονου για τα γιουβαρλάκια και δείχνει πώς ψήνουμε στην εντέλεια μοσχαρίσιο ribeye για να το σερβίρουμε με σάλτσα μανιταριών με πόρτο.

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε καναδέζικη πουτίν με ζαμπόν και σάλτσα τυριών και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τις τέλειες τραγανές τηγανητές πατάτες. Στη συνέχεια, φτιάχνει αυθεντικό αρωματικό χοιρινό κάρνιτας και παραδοσιακή ρεβυθάδα και για επιδόρπιο, ένα από τα πιο εύκολα γλυκά ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα, μπισκότα και σοκολάτα.

Ελάτε, λοιπόν, να πάρουμε μαθήματα από τον Βαγγέλη Δρίσκα γιατί ήδη μας άνοιξε η όρεξη…

Μοιραστείτε:
Scroll to Top