Η Diageo Στο Πλευρό Των Μπαρ Σε Όλη Την Ελλάδα

Η DIAGEO ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ WELCOME BACK DRINKS ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡ ΣΕ 104 ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

H DIAGEO, η κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, μέσω της πρωτοβουλίας της «Welcome Back Drinks», στήριξε την προσπάθεια αγαπημένων μπαρ του κοινού σε όλη την Ελλάδα, να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς τους, υπό το πρίσμα των νέων κανόνων λειτουργίας και να υποδεχθούν τους πελάτες τους με εορταστική διάθεση!
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, η DIAGEO προσέφερε σε 104 σημεία επιτόπιας κατανάλωσης, 13.000 δωρεάν σερβιρίσματα (free serves) κλασικών cocktails και δροσερών long drinks με βάση εκλεκτά αποστάγματα όπως το Johnnie Walker Black Label Whisky, το Cardhu 12yrs Single Malt Whisky, την Ketel One Vodka, το Tanqueray London Dry gin και το Tanqueray No.TEN gin, την Don Julio Τequila, την Smirnoff Vodka και το Pampero Especial Rum.

Με αυτό τον τρόπο, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις στην πρωτοβουλία, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 18 Ιουνίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Καλαμάτα και άλλες 7 μεγάλες πόλεις σε όλη την επικράτεια, είχαν την ευκαιρία να αυξήσουν τα έσοδα τους, καθώς η DIAGEO κάλυψε το κόστος των ως άνω προσφερόμενων ποτών, ενώ παράλληλα έτρεξε διαφημιστική καμπάνια ενημερώνοντας το κοινό για τα μπαρ στα οποία θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί με την παρέα τους τα Welcome Back Drinks.

Ο κ. Γιώργος Ψωμιάδης, Εμπορικός Διευθυντής της DIAGEO, δήλωσε σχετικά: «Η περίοδος που πέρασε ήταν πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους μας. Ιδιαίτερα ο κλάδος της διασκέδασης και της εστίασης, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους και είναι βασικός παράγοντας του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, επλήγη σημαντικά. Στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του κλάδου να ξαναβρούν τον ρυθμό τους, η DIAGEO επιλέγει να είναι δίπλα τους με μία σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών όπως αυτή του Welcome Back Drinks, ώστε να τους στηρίξει έμπρακτα, σε οικονομικούς όρους, αλλά και να τους βοηθήσει να προσελκύσουν ξανά τους πελάτες τους και να τους καλωσορίσουν με ασφάλεια προσφέροντας τους τα αγαπημένα τους ποτά».

Δείτε ακόμα:  «ΧΙΟΥΣΤΟΝ, ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ» Με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και τον Σταύρο Σβήγκο

Η πρωτοβουλία Welcome Back Drinks, αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της DIAGEO για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων στους κλάδους της διασκέδασης, της εστίασης και της φιλοξενίας, επιβεβαιώνοντας έτσι τη δέσμευσή της για υπεύθυνη λειτουργία και στήριξη των κοινωνιών και της επιχειρηματικότητας σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DIAGEO

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα της αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα».

Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα ουίσκυ Johnnie Walker, Haig, Dimple και Cardhu, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το ρούμι Captain Morgan, το Baileys Cream Liqueur, η τεκίλα Don Julio και η σαμπάνια Veuve Clicquot είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται στη χώρα μας.

Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την συνετή κατανάλωση αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της. Επισκεφθείτε την παγκόσμια πλατφόρμα της Diageo για την υπεύθυνη κατανάλωση στο www.DRINKiQ.com για να βρείτε πληροφορίες, πρωτοβουλίες και καλές πρακτικές.

Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σ’ όλη τη γη.

Μοιραστείτε:
Scroll to Top