Η ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ του Αντώνη Τσιπιανίτη ON LINE και το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Η ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ, ο έξυπνος και τόσο ρεαλιστικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη, με τη μοναδική Κατερίνα Διδασκάλου βρίσκεται και πάλι κοντά στο κοινό που την αποθέωσε –σε Ελλάδα και σε χιλιάδες ελληνόφωνα νοικοκυριά, σε περισσότερες από 30 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο! Για το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή θα συνεχίζονται οι On line Streaming μεταδόσεις, ενώ παράλληλα θα συνεχίζονται και οι μεταδόσεις παραστάσεων με ελληνικούς υπότιτλους για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Η ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή της Erofili Productions, με σεβασμό και ενσυναίσθηση στις ανάγκες του θεατρόφιλου κοινού, θα παρουσιάσει αυτές τις επιπλέον παραστάσεις στις 18:00, με υπότιτλους, και στις 20:00 χωρίς.

Πρωταγωνίστρια της ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ είναι η περίφημη Κατερίνα Διδασκάλου, με μια καταπληκτική ερμηνεία.

Η απολυμένη του Αντώνη Τσιπιανίτη

Ένα πρωτότυπο ελληνικό έργο που αντιμετωπίζει με χιούμορ και αισιοδοξία την πιο δύσκολη ίσως στιγμή στη ζωή κάθε εργαζόμενου, την απόλυση, και, που με αφορμή αυτή ακριβώς τη στιγμή, αναθεωρεί τα σημαντικά και τα… λιγότερο σημαντικά της ζωής του.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, του έμπειρου και γνωστού από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του, Κώστα Κιμούλη.

Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γάκη.

Πολυμελές συνεργείο έχει αναλάβει την μαγνητοσκόπηση της παράστασης σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές για το πιο άρτιο οπτικό κι ακουστικό αποτέλεσμα.

Η λήψη της εικόνας θα γίνει σε ανάλυση 4Κ, ενώ το έργο θα παρουσιαστεί σε ONLINE STREAMING FULL HD (High Definition).

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» - ΠΡΕΜΙΕΡΑ, Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 20:00!
Scroll to Top