Η απολυμένη του Αντώνη Τσιπιανίτη μέχρι το τέλος Ιανουαρίου σε ON LINE STREAMING

H απολυμένη

Μετά την θερμή υποδοχή του κοινού και τη μεγάλη συμμετοχή του στις Online Streaming μεταδόσεις του μονόλογου του Αντώνη Τσιπιανίτη “ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ”, με την μοναδική Κατερίνα Διδασκάλου, οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, προστίθενται οκτώ ακόμη online streaming παραστάσεις στις 23, 24, 30 και 31 Ιανουαρίου, τέσσερις από τις οποίες διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Η ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή της Erofili Productions, με σεβασμό και ενσυναίσθηση στις ανάγκες του θεατρόφιλου κοινού, θα παρουσιάσει αυτές τις επιπλέον παραστάσεις στις 18:00, με υπότιτλους, και στις 20:00 χωρίς.

Πρωταγωνίστρια της ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ είναι η περίφημη Κατερίνα Διδασκάλου, με μια καταπληκτική ερμηνεία.

Η απολυμένη του Αντώνη Τσιπιανίτη

Ένα πρωτότυπο ελληνικό έργο που αντιμετωπίζει με χιούμορ και αισιοδοξία την πιο δύσκολη ίσως στιγμή στη ζωή κάθε εργαζόμενου, την απόλυση, και, που με αφορμή αυτή ακριβώς τη στιγμή, αναθεωρεί τα σημαντικά και τα… λιγότερο σημαντικά της ζωής του.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, του έμπειρου και γνωστού από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του, Κώστα Κιμούλη.

Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γάκη.

Πολυμελές συνεργείο έχει αναλάβει την μαγνητοσκόπηση της παράστασης σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές για το πιο άρτιο οπτικό κι ακουστικό αποτέλεσμα.

Η λήψη της εικόνας θα γίνει σε ανάλυση 4Κ, ενώ το έργο θα παρουσιαστεί σε ONLINE STREAMING FULL HD (High Definition).

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  «Όπου κι αν πας να μη χαθείς»
Scroll to Top