Η απολυμένη του Αντώνη Τσιπιανίτη επιστρέφει στις 16 και 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!

Η απολυμένη του Αντώνη Τσιπιανίτη

και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους για όσους έχουν προβλήματα ακοής!

Έτσι, το επόμενο Σαββατοκύριακο, στις 18:00, θα έχουμε την ευκαιρία να πατακολουθήσουμε δύο επιπλέον ONLINE STREAMING παραστάσεις από το εξαιρετικό έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη σε μια προσεγμένη παραγωγή της Erofili Productions. Παράλληλα, θα ισχύσουν κανονικά οι παραστάσεις των 20:00 για τις ίδιες ημερομηνίες.

Πρωταγωνίστρια της ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ είναι η περίφημη Κατερίνα Διδασκάλου, με μια καταπληκτική ερμηνεία.

Η απολυμένη του Αντώνη Τσιπιανίτη

Ένα πρωτότυπο ελληνικό έργο που αντιμετωπίζει με χιούμορ και αισιοδοξία την πιο δύσκολη ίσως στιγμή στη ζωή κάθε εργαζόμενου, την απόλυση, και, που με αφορμή αυτή ακριβώς τη στιγμή, αναθεωρεί τα σημαντικά και τα… λιγότερο σημαντικά της ζωής της Κατερίνας Διδασκάλου.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, του έμπειρου και γνωστού από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του, Κώστα Κιμούλη. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γάκη.

Πολυμελές συνεργείο έχει αναλάβει την μαγνητοσκόπηση της παράστασης σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές για το πιο άρτιο οπτικό κι ακουστικό αποτέλεσμα. Η λήψη της εικόνας θα γίνει σε ανάλυση 4Κ, ενώ το έργο θα παρουσιαστεί σε ONLINE STREAMING FULL HD (High Definition).

Μοιραστείτε:
Δείτε ακόμα:  COOKBEEF - Η αντροπαρέα μαγειρεύει…
Scroll to Top